Twitter  YouTube  Foto's  Contact  Home
Coproductie
Dit spel is een coproductie van Zorgbelang Gelderland en Identity Games

Speltechniek: Team Identity Games
Grafisch Ontwerp : Jeroen de Jong, Den Haag
Idee en realisatie : Ellen Spanjers, Zorgbelang Gelderland

Bordspel Een Steekje Los? is ontwikkeld in 2010, inmiddels zijn er 1500 exemplaren van verkocht, zonder winstoogmerk. De opbrengst wordt gereserveerd voor een herdruk. In 2014 is de 2e druk uitgebracht.
In 2012 is de online versie van het spel ontwikkeld en sinds 2013 gereed.
In 2013 en 2014 zijn er op vele verzoek vanuit cliëntenorganisaties extra uitbreidingssets ontwikkeld. Doel was 8 sets, maar door de grote vraag zijn er nu 26 sets ontwikkeld en zijn in sept 2014 gerealiseerd.

Het bordspel én alle uitbreidingssets zijn ontwikkeld door een team van cliënten, ervaringsdeskundigen, familieleden, studenten, hulpverleners. Het bordspel is door meer dan 100 personen getest. Elke uitbreidingsset is met minimaal 50 personen getest binnen de eigen doelgroepen (zowel bij patiëntenorganisaties, familieorganisaties en professionele hulpverleners)


Zorgbelang Gelderland is een provinciale belangenorganisatie voor gebruikers van zorg en welzijn. Bij Zorgbelang Gelderland zijn zo'n 450 patiëntenverenigingen, gehandicaptenorganisaties, ouderenbonden en cliëntenraden aangesloten.

Identity Games International is een Nederlands spellenbedrijf. Identity Games bedenkt, ontwerpt, maakt en verkoopt bordspellen. Identity Games maakt spellen op maat, voor bijvoorbeeld een bedrijf, organisatie of de overheid. Deze spellen zijn bedoeld als communicatie-instrument.

Deel deze pagina via

© 2010 - 2017 Een Steekje Los? Een eigenwijs spel   |   powered by SiteWise Webmedia


Het spel
Ervaringen
Workshops
Doe je mee?
StigmaTour
Uitbreidings sets
Online
Game
Awards & Fondsen
Bestelinformatie
De makers
Nieuws
De makers
Coproductie